Aktiveringspromenad

 

För tillfället planer vi inga Aktiveringspromenader!

 

promenad på ca 2 timmar där vi ger tips om olika aktiviteter man kan göra tillsammans med sin hund under den vanliga promenaden. Samtidigt som vi gör detta, får du och din hund en trevlig promenad tillsammans med andra likasinnade, samt att det finns möjlighet till att träna hundmöten och att inte dra i kopplet med vår hjälp.

Vi kommer att ha vår populära aktiveringspromenad både i skogen men även inne i stan.

 

I skogen tar vi hjälp av allt det naturen har att erbjuda med bäckar, stockar och stenar. Vi testar olika balansövningar, letar godis på spännande ställen och provar självklart på den populära hitta-övningen där matte/husse plötsligt har "försvunnit"/gömt sig i skogen. Under denna promenaden finns det möjlighet att ta en liten fika så packa gärna ryggsäcken med lite gofika både till dig och hunden.

 

Inne i stan passar vi på att utnyttja omgivningen som hinderbana i olika avseedenden. Vi gör olika balansövningar, testar att gå på olika typer av gallerunderlag, åker hiss och mycket annat. Självklart blir det även en hel del olika möten med både hundar, människor olika fordon. För en hund som bor på landet är det ett ypperligt tillfälle att uppleva nya intryck och för hunden som redan bor i stan är det istället en kanon chans att se nya möjligheter i en kanske annars känd miljö.

 

 

Start: Nytt datum kommer snart... Besök gärna vår Facebooksida där vi alltid påminner om senaste startdatum!

 

 

Antal tillfällen: 1

 

 

Kostnad: 100kr

 

 

Plats: Öraholma, Tyringe (skogspromenad) eller

Aktiva Tassar, Västertorg 2 Hässleholm (stadsrunda)

 

 

 

Besök oss gärna på Facebook!

Aktiva Tassar © 2012