Fortsättningskurs

 

 

En kurs för dig som har gått kurs hos oss innan.

Här utvecklar vi de grunder vi gått igenom sen tidigare och utmanar nu hunden med olika typer av klurigheter, allt för att få hunden att bli ännu säkrare på sin uppgift.

 

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid att förbättra och befästa dom olika grunderna som gör stor skillnad i vardagen men även på träningsplanen.

 

 

Exempel på detta är:

 

 

- Belöningar, vad tycker egentligen min hund är det absolut godaste godiset och roligaste leksaken? Vilken typ av belöning får just min hund att ge de där lilla extra i träningen och vardagen? Hur ska jag som ägare agera med belöningen i olika situationer?

 

 

- Kontakt, kunna hålla kontakt med matte/husse under längre tid, nu utmanar vi hunden ännu mer än vi gjort i de tidigare kurserna genom att lägga till olika störningar och vistas i olika miljöer.

 

 

- Stadga, att kunna stanna kvar i samma position/på samma ställe oavsett om det händer andra roliga saker runtomkring.

 

 

- Inkallning, att komma när matte/husse kallar i olika miljöer och med olika störningar.

Kommer verkligen min hund när jag ropar om det plötsligt dyker upp en annan hund?

 

 

Vi kommer även spendera ett av tillfällena i stan där vi kommer att prova att använda oss av våra grundfärdigheter i andra situationer och miljöer än vi annars är vana vid.

 

Kursen är lämpad för alla hundar oasvett ålder som gått kurs hos oss tidigare.

 

Antal tillfällen: 6 stycken

 

Ansvarig instruktör för fortsättningskursen är: Martha Landin.

 

För anmälan och övriga frågor kan ni ringa butiken på 0451-155 06, maila oss på: kurser@aktivatassar.se eller komma inom butiken.

 

Varmt välkommen!

Besök oss gärna på Facebook!

Aktiva Tassar © 2012