Katt

Här på Aktiva Tassar jobbar vi ständigt för att utöka vårat kattsortiment, något som ligger oss extra varmt om hjärtat är aktiveringsleksaker där vi hela tiden försöker ha de senaste på marknaden. Särskilt katter som lever inomhus kan behöva den där lilla extra utmanande hjärngympan ibland, välkommen in så berättar vi mer och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din katt.

Sand/Pellets

På sandhyllan hittar du storsäljaren Ever Clean i samtliga sorter och storlekar, även Extreme Classic, Golden Grey och Tidy Cat. För den som hellre föredrar pellets finns både PeeWee, Cat’s Best och halmpellets.

Godis

Även katter behöver få något lite extra gott ibland och då kan du hos oss välja mellan alltifrån torkad fisk med kycklingfilé runt, smaskiga sticks, knapriga kulor och annat smått och gott.

Leksaker

När det är dags att förnya leksakslådan kan vi erbjuda ett brett utbud av alltifrån pälsiga bollar, pipande möss, vibrerande mjukdjur och mycket mycket mer. Kanske ett spö med spännande fjädrar på eller varför inte en leksak att sätta upp i dörrkarmen och låta katten ’jaga’ på egen hand.

Laserpennor är också ett populärt inslag både när de gäller lek och motion.

Självklart har vi också kattmynta när det är dags att göra leksakerna lite mer spännande.

Skålar

Keramikskålar med olika mönster, praktiska rostfria skålar eller varför inte en liten matbar. På skålhyllan finns många fina varianter till just din katt, vi har även vattenautomater där vattnet håller sig färskt och fräscht mycket längre.

Klös

Att en katt behöver någonstans att vässa klorna är nästan lika självklart som att den behöver äta och dricka. Många katter har möjlighet att kunna gå ut och göra det men väljer ändå att göra det inne, andra bor endast inne och har då inget alternativ. Hos oss hittar du en mängd olika klösmöbler, alltifrån en enkel matta att klösa på till spännande möbler från golv till tak med mysiga kryp in och massor av klösmöjligheter. Vår främsta leverantör är Trixie men vi tar även en hel del från Nobby och Meldgaard. Är det en sort vi inte har inne som du vill ha tar vi självklart in den på beställning om möjlighet finns.

Aktiva Tassar © 2012