Om oss

Kristin Avemark 

Ägare

Tillsammans med mina härliga kollegor har vi varit igång sen 2009. Under dessa år har vi byggt ut både butiken och trimmet flertalet gånger och även breddat personalstyrkan rejält, vilket känns riktigt inspirerande!   

Det bästa med jobbet tycker jag är att få omges av alla härliga kunder och den ständiga jakten på att hitta nya spännande produkter att kunna erbjuda, särskilt tugg/godis och träningstillbehör ligger mig extra varmt om hjärtat. Kanske kan det vara mina vovvar som påverkar mig i detta då de även är deras favoriter ?

 

Frida Johansson

Trim

Jag heter Frida och började jobba på Aktiva Tassar år 2012. För det mesta sitter jag inne på trimmet men ibland hittar jag även ut i butiken ? 

Jag har två stycken boxrar, Löva och Knasten. Även om jag älskar att frisera hundar har jag inga egna som kräver någon vidare pälsvård, förutom ett bad då och då!  Om jag hade släppt dem lösa i butiken är jag säker på att Knasten hade kommit ut med tjurmuskel, pipboll och en grymtande gris medan Löva hade tagit med sig torkad lunga en nätboll och en badleksak. 

Det bästa med mitt jobb är att få klippa och bada hundar, vilket jag tycker är fantastiskt kul! Även att få hjälpa en lite osäker hund  att känna sig trygg på trimbordet är något som jag gärna försöker göra. Att få träffa så många olika hundar och raser med olika personligheter är otroligt spännande!  

 

Nina Brodd 

Trim

Jag började jobba som hundfrisör på Aktiva Tassar 2011. Jag har sedan tidigare haft uppfödning på storpudel men får idag istället glädjas åt att klippa denna underbara ras!

Sara Jansson 

Butik och Trim 

Jag heter Sara, och har jobbat på Aktiva Tassar sedan sommaren 2017.  NI hittar mig både i butiken och i trimmet, men oftast i butiken.  Jag har en stor passion för selar och foder, och hjälper er gärna att prova ut något som passar för era hundar och katter!

Det bästa med jobbet är alla kunder man får träffa och hjälpa på ett eller annat sätt.  

Hemma bor två hundar ;den 5 åriga Mudin Qlura som jag främst tränar och tävlar agility med, Nim den 2 åriga kelpien som hamnade här av en slump, en fantastiskt levnadsglad hund som tyvärr inte kan träna så mycket på grund av spondylos.
Vi tillbringar mycket tid ute i skogen där vi springer, promenerar och njuter av frisk luft.
Vi har även två katter som heter Otep och Milan, 4 afrikanska jättesniglar som heter Kakan, Bullen, Tårtan och Semlan, samt en skäggagam som heter Åke. 

 

Tova Jacobsson  

Butik

Hittas allt som oftast ute i butiken och hjälper er med allt från foderfrågor till utprovning av selar. När det finns tid över brukar hon rätta till bland leksakerna för att få plats med alla leksaksgrisar som hon i smyg beställer in.  Ägare till Butiksgrisen Laila och hennes småsyskon. Laila finns på plats vissa dagar och kommer gärna ut i butiken och minglar lite. 

Utöver grisarna har hon settern Junior som hon tidigare tränade i Rallylydnad och cockerspanieln Loppis, som säkert många av er har hört yla beklagligt när hon fått följa med matte till jobbet. 

Astrid Davidsson

Trim

Astrid Davidsson heter jag är är 24 år gammal och jobbar som Hundfrisör här på Aktiva Tassar. Mitt största intresse har alltid vart djur och speciellt hundar. Jag gick  naturbruksprogrammet med inriktning hund. Där fick man ha med sig sina egna hundar och träna med dem, därav skaffade jag min valp Aicha som är 6 år idag. Under min praktik valde jag hantverk, och fick en plats på Aktiva Tassar 2014. Där började mitt riktiga intresse  för att klippa hundar.

Jag blev upplärd av min chef Kristin. Efter några månader såg hon min talang och passion inom arbetet och anställde mig. Lycklig som få över att mitt första jobb avr med hundar!  Med tiden har jag utvecklats  och idag klipper, badar, kammar, trimmar jag blandraser och även renrasiga hundar. Har utställningstrimmat en del hundar efter ägarens önskemål. Det bästa med jobbet är absolut att se ägarnas tacksamhet när man lämnar ut den nyfriserade hunden eller katten,  och även alla stamkunder som har hittat sin favorit frisör. Då känner man sig extra duktig!

Mia Nilsson 

Trim

Jag började jobba här i butiken i december 2015 som hundfrisör då jag sadlade om från ”människo”frisör. 

Jag har två lagotto som jag tränar canicross och biathlon med, och ibland letar vi även tryffel. Det bästa med jobbet är alla fantastiska hundar som jag får pyssla om.