Vi som arbetar här

Kristin Avenmark

Började i mars 2009 arbeta här i butiken som trimmare men köpte upp butiken efter bara två månader och har sen dess försökt utveckla Aktiva Tassar till en mångsidig butik där god service och bra kvalité står högst på listan.

Kristin har sedan tidigare gått en tre årig gymnasieutbildning på Forshaga Akademins Hundsport program och därefter arbetat både i hund- och kattbutik samt på hunddagis med rehab avdelning.

På sin fritid är de inte helt oväntat hundarna som gäller, förrutom skogspromenader i ur och skur tränar och tävlar hon aktivt i bl.a. lydnad, rapport, spår och agility. Detta görs framförallt med Azka som är av rasen laekenois men även shar peien Alfred får ta del av träningen (när han behagar)

Malin Levin

Redan 2008 började Malin arbeta här i butiken, som då hette Tail's, och har sedan dess varit den trogen. Allt som oftast hittar du Malin ute i butiken men hon gör även några gästspel på trimmet där hon framförallt gör många dvärgschnauzrar fina. Just dvärgschnauzer är en utav de raser som Malin sedan många år föder upp under kennelprefixet Green Pond's, även Briard är en ras som länge funnits på kenneln och nu senast är det Bichon Havanaise som blivit ett efterlängtat tillskott.

När det gäller fritiden är det fullt upp för Malin, långa skogspromenader med hela flocken och massa agilityträning är det som står på schemat nästan dagligen. Självklart blir det också en hel del utställningar

Frida Johansson

Frida som varit en flitig trimmare sedan 2012 efter att ha utbildats här hos oss finner du allt som oftast just på trimmet där hon ständigt tar sig an nya utmaningar. Hon är sedan tidigare utbildad till instruktör och är just nu uppe i att utbilda sig till hundmassör, något vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda här i butiken i framtiden.

På sin fritid är de boxrarna Knasten och Löva som hägrar med allt vad de innebär. Löva tränas flitigt med fokus på framförallt lydnad där målen är höga och entusiasmen likaså! Även spår, rapport och utställning är aktiviteter som ständigt återkommer. Knasten som blivit lite av en pensionär på senaste åren p.g.a en knäskada har tidigare tävlat inom lydnad med fina resultat.

Tova Jacobsson

Har arbetat här hos oss till och från redan sen ägarbytet 2009 och håller främst till ute i butiken, på senare tid har Tova börjat vara mer och mer inne på trimmet vilket varit mycket uppskattat av framförallt våra kära kattklippskunder då hon är vår alldeles egna kattspecialist. Hemma på gården samsas både hästar, katter och familjens tre cocker spaniel flickor och setter pojken Junior. Med dessa tränas de både lydnad och spår, men framförallt är det de långa skogspromenaderna som uppskattas.

Tova är även en hängiven fotograf med känsla för foto utöver de vanliga - hund, häst, katt och natur är motiv som ständigt återkommer så ett tips om du vill ha din bästa vän fotograferad är att prata med Tova.

Astrid Davidsson

Det senaste tillskottet här på Aktiva Tassar och arbetar framförallt inne på trimmet. Astrid som kom till oss på praktik under 2014 visade upp ett väldigt fint handlag och känsla för klipp och trim så vi kunde bara inte släppa iväg henne.

När hon inte gör hundar fina här hos oss är det de två amstaffarna där hemma som får mycket tid med långa promenader och en hel del träning, självklart blir de en hel del mys i soffan också (särskilt regniga dagar om vovvarna får bestämma)

Aktiva Tassar © 2012