Om oss

Tobias Persson & Andreas Malmros  

Ägare Presentation kommer in om kort

 

 

Frida Johansson

Trim

Jag heter Frida och började jobba på Aktiva Tassar år 2012. För det mesta sitter jag inne på trimmet men ibland hittar jag även ut i butiken ? 

Jag har två stycken boxrar, Löva och Knasten. Även om jag älskar att frisera hundar har jag inga egna som kräver någon vidare pälsvård, förutom ett bad då och då!  Om jag hade släppt dem lösa i butiken är jag säker på att Knasten hade kommit ut med tjurmuskel, pipboll och en grymtande gris medan Löva hade tagit med sig torkad lunga en nätboll och en badleksak. 

Det bästa med mitt jobb är att få klippa och bada hundar, vilket jag tycker är fantastiskt kul! Även att få hjälpa en lite osäker hund  att känna sig trygg på trimbordet är något som jag gärna försöker göra. Att få träffa så många olika hundar och raser med olika personligheter är otroligt spännande!  

 

Nina Brodd 

Trim

Jag började jobba som hundfrisör på Aktiva Tassar 2011. Jag har sedan tidigare haft uppfödning på storpudel men får idag istället glädjas åt att klippa denna underbara ras!

Sara Jansson 

Butik och Trim 

Jag heter Sara, och har jobbat på Aktiva Tassar sedan sommaren 2017.  NI hittar mig både i butiken och i trimmet, men oftast i trimmet.  Jag har en stor passion för selar och foder, och hjälper er gärna att prova ut något som passar för era hundar och katter!

Det bästa med jobbet är alla kunder man får träffa och hjälpa på ett eller annat sätt.  

Hemma bor två hundar ;den 5 åriga Mudin Qlura som jag främst tränar och tävlar agility med, Nim den 2 åriga kelpien som hamnade här av en slump, en fantastiskt levnadsglad hund som tyvärr inte kan träna så mycket på grund av spondylos.
Vi tillbringar mycket tid ute i skogen där vi springer, promenerar och njuter av frisk luft.
Vi har även två katter som heter Otep och Milan, 4 afrikanska jättesniglar som heter Kakan, Bullen, Tårtan och Semlan, samt en skäggagam som heter Åke. 

 

Carola Jönsson  

Butik
Info kommer inom kort

Astrid Davidsson

Trim

Astrid Davidsson heter jag är är 24 år gammal och jobbar som Hundfrisör här på Aktiva Tassar. Mitt största intresse har alltid vart djur och speciellt hundar. Jag gick  naturbruksprogrammet med inriktning hund. Där fick man ha med sig sina egna hundar och träna med dem, därav skaffade jag min valp Aicha som är 6 år idag. Under min praktik valde jag hantverk, och fick en plats på Aktiva Tassar 2014. Där började mitt riktiga intresse  för att klippa hundar.

Jag blev upplärd av min chef Kristin. Efter några månader såg hon min talang och passion inom arbetet och anställde mig. Lycklig som få över att mitt första jobb avr med hundar!  Med tiden har jag utvecklats  och idag klipper, badar, kammar, trimmar jag blandraser och även renrasiga hundar. Har utställningstrimmat en del hundar efter ägarens önskemål. Det bästa med jobbet är absolut att se ägarnas tacksamhet när man lämnar ut den nyfriserade hunden eller katten,  och även alla stamkunder som har hittat sin favorit frisör. Då känner man sig extra duktig!

Mia Nilsson 

Trim

Jag började jobba här i butiken i december 2015 som hundfrisör då jag sadlade om från “människo”frisör. 

Jag har två lagotto som jag tränar canicross och biathlon med, och ibland letar vi även tryffel. Det bästa med jobbet är alla fantastiska hundar som jag får pyssla om. 

 

Johan Dustler 

Butik och Akvarieavdelningen 

Info kommer inom kort.