Om oss

Tobias Persson 

Ägare

Jag och Andreas köpte Butiken September 2020 och har sedan dess utvecklat den i den riktning som vi vill ha den. Hemma finns för tillfället två Hundar en Rottis och en Beagle. Kan hända att vi har något akvarium också 😉.

Jag tycker jag har världens bästa jobb, att få arbeta både med djuren och deras hussar och mattar. En extra kick är det när man får känna att man har bidragit till att lösa något problem.

Jag har hand om Smådjursavdelningen som är ganska ny hos oss. Sedan är det ni som vill ha hjälp med lite kluriga foderfrågor så är det mig ni ska vända er till för att få lite extra hjälp.

Vårt mål med vår butik är att få ert besök att bli enkelt och trevligt så tveka inte att ställa någon fråga när ni ser mig i butiken.  

 

Andreas Malmros

Ägare
Presentation kommer in om kort

ara Jansson 

Trim & Butik 

Jag heter Sara, och har jobbat på Aktiva Tassar sedan sommaren 2017.  NI hittar mig numera på trimmat. 

Det bästa med jobbet är alla djur och ägare man får träffa och hjälpa på ett eller annat sätt.

 Hemma bor två hundar , den 10 åriga Mudin Qlura, tidigare agility hund men nu mera pensionär. Rutan en 4 årig Mudi, dotter till Qlura och tävlar och tränar främst agility.

 Vi har även två katter som heter Otep och Milan, en skäggagam som heter Åke och två akvarium.

Malin Qvant 

Trim & Butik 

Jag började jobba på Aktiva Tassar 2023 kom innan des direkt från gymnasiet där jag gick Hundlinjen. Jag har en Kooiker som jag gärna tränar lydnad och agiliti med.
Det bästa med jobbet är att få arbete alla fantastiska hundar. 

 

Nina Brodd

Trim

Jag började jobba som hundfrisör på Aktiva Tassar 2011. Jag har sedan tidigare haft uppfödning på storpudel men får idag istället glädjas åt att klippa denna underbara ras!

Johan Dustler 

Butik och Akvarieavdelningen 

Info kommer inom kort.

Carola Jönsson

Butik
Info kommer inom kort