Om oss

Tobias Persson & Andreas Malmros

Ägare
Presentation kommer in om kort

Carola Jönsson

Butik
Info kommer inom kort

Frida Johansson

Trim

Jag heter Frida och började jobba på Aktiva Tassar år 2012. För det mesta sitter jag inne på trimmet men ibland hittar jag även ut i butiken ? 

Jag har två stycken boxrar, Löva och Knasten. Även om jag älskar att frisera hundar har jag inga egna som kräver någon vidare pälsvård, förutom ett bad då och då!  Om jag hade släppt dem lösa i butiken är jag säker på att Knasten hade kommit ut med tjurmuskel, pipboll och en grymtande gris medan Löva hade tagit med sig torkad lunga en nätboll och en badleksak.

Det bästa med mitt jobb är att få klippa och bada hundar, vilket jag tycker är fantastiskt kul! Även att få hjälpa en lite osäker hund  att känna sig trygg på trimbordet är något som jag gärna försöker göra. Att få träffa så många olika hundar och raser med olika personligheter är otroligt spännande!  

 

Mia Nilsson 

Trim

Jag började jobba här i butiken i december 2015 som hundfrisör då jag sadlade om från ”människo”frisör. 

Jag har två lagotto som jag tränar canicross och biathlon med, och ibland letar vi även tryffel. Det bästa med jobbet är alla fantastiska hundar som jag får pyssla om. 

 

Sara Jansson 

Butik och Trim 

Jag heter Sara, och har jobbat på Aktiva Tassar sedan sommaren 2017.  NI hittar mig både i butiken och i trimmet, men oftast i trimmet.  Jag har en stor passion för selar och foder, och hjälper er gärna att prova ut något som passar för era hundar och katter!

Det bästa med jobbet är alla kunder man får träffa och hjälpa på ett eller annat sätt.  

Hemma bor två hundar ;den 5 åriga Mudin Qlura som jag främst tränar och tävlar agility med, Nim den 2 åriga kelpien som hamnade här av en slump, en fantastiskt levnadsglad hund som tyvärr inte kan träna så mycket på grund av spondylos.
Vi tillbringar mycket tid ute i skogen där vi springer, promenerar och njuter av frisk luft.
Vi har även två katter som heter Otep och Milan, 4 afrikanska jättesniglar som heter Kakan, Bullen, Tårtan och Semlan, samt en skäggagam som heter Åke.

Nina Brodd

Trim

Jag började jobba som hundfrisör på Aktiva Tassar 2011. Jag har sedan tidigare haft uppfödning på storpudel men får idag istället glädjas åt att klippa denna underbara ras!

Johan Dustler 

Butik och Akvarieavdelningen 

Info kommer inom kort.